Αντικατάσταση / Ανακαίνιση

   Η εταιρεία μας, Μπουλούκος Αριστοτέλης ,εδρευόντας στην Χαλκίδα δραστηριοποιείται και σε άλλες περιοχές και είναι σε θέση να αναλαμβάνει την ανακαίνιση / αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων σας με νέα ψυχρά ή ενεργειακά συστήματα, όπου κι αν βρίσκεστε!

   Είναι γεγονός πως ένας από τους κύριους υπεύθυνους για την απώλεια ενέργειας σε κάθε οικία, είναι τα παλιά κουφώματα. Παλιάς τεχνολογίας, φθαρμένα, κακομεταχειρισμένα πολλές φορές και με μηδαμινή ασφάλεια, δυσκολεύουν τον οικογενεικό προϋπολογισμό. Οι απώλειες αυτές όμως μπορούν να περιοριστούν και να εξοικονομηθούν πολλά χρήματα για κάθε νοικοκυριό, με την αντικατάσταση των παλιών κουφωμάτων με νέας τεχνολογίας συστήματα αλουμινίου. Τα συστήματα αυτά είναι ειδικά σχεδιασμένα και εξειδικευμένα για αντικαταστάσεις , με ειδικά προφίλ αλουμινίου που έρχονται να καλύψουν τις σύγχρονες ανάγκες όσον αφορά στην τοποθέτηση, τόσο των τζαμιών και των ρολών, όσο και στην κάλυψη των παλιών κουφωμάτων, ενώ παράλληλα πληρούν τις απαιτήσεις του Κανονινισμού Ενεργειακής Απόδοσης Κτηρίων (Κ.ΕΝ.Α.Κ) και έχουν ισχυρές θερμομονωτικές ιδιότητες.

   Τα οφέλη, πολλά. Η αντικατάσταση των παλιών κουφωμάτων, εκτός από τη σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, προσφέρει σε κάθε σπίτι:

  • Μεγαλύτερη ασφάλεια
  • Ηχομόνωση
  • Λειτουργικότητα
  • Μεγάλη ανθεκτικότητα
  • Ελάχιστη συντήρηση κουφωμάτων
  • Βελτίωση ποιότητας διαμονής
  • Υψηλή αισθητική


   Από την αποξήλωση και απομάκρυνση των παλαιών σας κουφωμάτων μέχρι την ολοκληρωτική τοποθέτηση των νέων, παραδίδουμε ένα ολοκληρωμένο έργο χωρίς την δημιουργία <<μερεμετιών>>. Σημαντικό, η εκάστοτε οικία παραμένει ασφαλής καθώς ότι αφαιρείται, αυθημερόν αντικαθίσταται από το νέο κούφωμα χωρίς να χρειάζεται το σπίτι να <<μείνει ανοιχτό>> μέχρι το πέρας των εργασιών.

   Στην έκθεση μας, έναν μοντέρνο και φιλόξενο χώρο μέλος των εκθέσεων EUROPA με την επωνυμία EUROPA CLUB, μπορείτε να ενημερωθείτε και να δείτε από κοντά όλη την ποικιλία των προιόντων Europa που θα σας βοηθήσουν να αναβαθμίσετε ενεργειακά αλλά και αισθητικά τον χώρο σας.

   Επιλέξτε λοιπόν αβίαστα τη σειρά που σας ταιριάζει, το χρώμα, τα αξεσουάρ που θα στολίσουν τις κατασκευές σας και εμείς αναλαμβάνουμε να τα παραδώσουμε, χωρίς να προκαλέσουμε την παραμικρή αναστάτωση στο χώρο σας!