Έκθεση κουφωμάτων αλουμινίου Europa

   Η έκθεση κουφωμάτων αλουμινίου που διατηρούμε βρίσκετε στο 1ο χλμ Χαλκίδας-Δροσιάς (περιοχή Ξηρόβρυση), μια μόλις ανάσα από το κέντρο της Χαλκίδας!
Αποτελεί μέλος των  πιστοποιημένων εκθεσιακών κέντρων Εuropa με την επωνυμία Europa Club. Διαθέτει όλες τις τυπολογίες κουφωμάτων, μεγάλη ποικιλία σητών και ρολών καθώς και δείγματα πορτών ασφαλείας, θωρακισμένων πορτών, πτυσσόμενων καγκέλων και καγκέλων αλουμινίου.


  Θέτοντας  ιδιαίτερα την προσοχή μας στους σύγχρονους στόχους του αγοραστικού κοινού δημιουργήσαμε ένα χώρο που σας παρέχει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας, κορυφαίας ασφάλειας, υψηλής αισθητικής και design για να ανανεώσετε το σπίτι σας. Και μην ξεχνώντας την λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά, μπορείτε να βρείτε ευρεία γκάμα χρωμάτων, μηχανισμών , πομόλων για να στολίσετε τις επιλογές σας!

 

   Σας περιμένουμε να επισκεφθείτε την έκθεση μας, να γνωρίσετε από κοντά τις κατασκευαστικές μας δυνατότητες και να συζητήσουμε για τις ανάγκες του χώρου σας!