Επισκευή και Συντήρηση κουφωμάτων

  Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών μας στην οικία σας, παραμένουμε πάντα στη διάθεση σας για οποιαδήποτε μικροεπισκευή ή συντήρηση χρειαστείτε. Γνωρίζοντας την σημαντικότητα της έγκαιρης επισκευής και της σωστής συντήρησης για ένα κούφωμα, σας παρέχουμε ανά πάσα στιγμή πλήρη τεχνική υποστήριξη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων σας.
   
  Μπορείτε να απευθύνεστε σε εμάς επίσης, για το service των παλιών κουφωμάτων σας. Ράουλα, μεντεσέδες, αλλαγή ιμάντων, μοτέρ ρολών, κλειδαριές, τοποθέτηση πρόσθετων συστημάτων ασφαλείας σε παλιά κουφώματα  και για ότι άλλο χρειαστείτε θα είμαστε δίπλα σας. 

 

   Μην ξεχνάτε πως η σωστή και έγκαιρη συντήρηση των κουφωμάτων συμβάλλει άμεσα στη διάρκεια ζωής τους, στην εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και στην διατήρηση της ασφάλειας του χώρου σας, οπότε μην καθυστερείτε την επισκευή τους και επικοινωνείστε μαζί μας! Ένας εξειδικευμένος τεχνικός θα έρθει άμεσα στο χώρο σας, θα σας ενημερώσει για τη διαδικασία και το κόστος επισκευής και συντήρησης και μετά από συνενόηση μαζί σας θα οριστεί το ραντεβού για την επιδιόρθωση των προβλημάτων που εντοπίστηκαν. Επώνυμα πιστοποιημένα εξαρτήματα κορυφαίων εταιρειών του χώρου θα δώσουν λύση σε κάθε πρόβλημα και θα κάνουν τα κουφώματα σας να λειτουργούν και πάλι σαν καινούργια!